Bekeken producten

  • Vitra ID Soft bureaustoel
    Vitra ID Soft bureaustoel

    - Zithoogte verstelbaar door middel van een veiligheidsgaslift- Armleggers in hoogte-, hoek verstelbaar- Zitting in...

Vitra ID Soft bureaustoel Bekijk groter
Vitra ID Soft bureaustoel
  • Vitra ID Soft bureaustoel
  • Vitra ID Soft bureaustoel

Vitra ID Soft bureaustoel

- Zithoogte verstelbaar door middel van een veiligheidsgaslift
- Armleggers in hoogte-, hoek verstelbaar
- Zitting in diepte te verstellen
- Synchroon-techniek zodat de zithoek zich automatisch aanpastaan de hoek van de rugleuning
- Verrijdbaar

Green office

Meer details

AP

1602010

Jong gebruikt

€ 169,95

Het ID Chair Concept is een reeks modulaire bureaustoelen die helemaal naar wens zijn samen te stellen. Door het FlowMotion-mechanisme met talrijke functies, de verschillende rugleuningen, armleuningen en onderstellen en de ruime keuze aan kleuren en bekledingen, kan elke gebruiker en elk bedrijf zijn eigen ID Chair samenstellen, of die nu bestemd is voor open kantoorruimten, individuele of teamkantoren, vergaderruimten of managementkantoren. Ondanks de enorme variatiemogelijkheden blijven de bouw en het uiterlijk van de stoel in wezen gelijk, wat op vlak van esthetiek en onderhoud interessant is voor bedrijven.

Onderzoek van het Instituut voor Biomechanica van de ETH in Zürich, een van de meest vooraanstaande universiteiten ter wereld, toont aan dat de bewegingsmogelijkheden van de ID Chair een zeer gunstig effect hebben. Uit EMG-metingen blijkt dat het intuïtief gebruik van de gewichtsafhankelijke voorwaartse kanteling de buik- en rugspieren activeert. Dat stimuleert de stofwisseling en stabiliseert de lendenwervels. Uit MRI-metingen blijkt dat bij een voorwaartse kanteling alle segmenten in het onderste deel van de wervelkolom in beweging worden gebracht. Daardoor wordt de wervelkolom ontlast en verbetert het transport van voedingsstoffen naar de tussenwervelschijven. Dit dynamisch zitten voorkomt gezondheidsproblemen. 

Het FlowMotion-mechanisme met zijn talrijke functies kan nauwkeurig op de gebruiker ingesteld worden. De zachte zitting en ondersteunende rugleuning staan garant voor een groot comfort. Met het optionele Clima Seat fleece blijft de warmteverdeling in de zitting bovendien tot acht maal langer aangenaam dan bij traditionele zittingen.

Het ID Chair Concept bestaat uit de volgende modellen: ID Air, ID Mesh, ID Soft, ID Trim, ID Trim L en ID Trim Cap, elk met een andere rugleuning.

15 andere producten uit deze categorie