Bekeken producten

  • Artifort Little Tulip
    Artifort Little Tulip

    De Artifort Little Tulip is een uitnodigende stoel. Deze chair is in 1965 ontworpen door Pierre Paulin voor het merk...

Artifort Little Tulip Bekijk groter
Artifort Little Tulip
  • Artifort Little Tulip
  • Artifort Little Tulip

Artifort Little Tulip

De Artifort Little Tulip is een uitnodigende stoel. Deze chair is in 1965 ontworpen door Pierre Paulin voor het merk Artifort. De Little Tulip is een vergaderstoel uitgevoerd met een aluminium gepolijst onderstel. De zuil en rugbevestiging is uitgevoerd in chroom. De stoel is tevens draaibaar.

Meer details

AP

Jong gebruikt

€ 799,00

Art en Comfort zijn twee woorden die het Nederlandse merk Artifort perfect beschrijven. Het wereldberoemde merk is toonaangevend en werkt met tijdloze designs. Dat Artifort een unieke speler in de meubelbranche is geworden blijkt uit het feit dat de exclusieve meubels van het merk zijn opgenomen in de collecties van het Museum of Modern Art in New York, het Centre Pompidou in Parijs en de National Gallery of Victoria in Melbourne.

De Little Tulip is een klassieker van Pierre Paulin en zorgde onder andere voor de wereldwijde bekendheid van het merk Artifort. De Tulip stoelenfamilie bestaat uit verschillende ontwerpen met één ding gemeen, de karakteristieke omlijning van de welbekende bloem. Alsof Pierre Paulin de flowerpowertijd van ver aan zag komen.. Het design is een populaire verschijning die vandaag de dag nog met veel lof geproduceerd wordt. De Little Tulip bestaat uit een zitting met een abstract contrast van de tulp, waarbij de armleuning het elegant naar buiten vouwen van de bloembladeren laat zien. Het onderstel is de minimalistische stengel die het geheel op een voetstuk zet. Een vrolijke uitstraling heeft de stoel niet alleen te danken aan zijn vorm, maar ook aan de uiteenlopende kleuren van stoffering en onderstel. Een timide Artifort Selecte stof in een aardetint, of juist een felle kleur om een echte eyecatcher te creëren? Alles is mogelijk!

De Tulip stoel met Artifort Selecte 260 stoffering, en een draaibaar onderstel. De stoffering bestaat uit twee tegenovergestelde kleuren die voor een rijkelijk contrast zorgen. Hoge kwaliteit is gegarandeerd bij deze duurzame en milieuvriendelijke textielvariant, bestaande uit 90% wol en 10 % helanca.

Artifort Little Tulip Stoel


✓ Gebaseerd op de elegante tulp
✓ Designklassieker van Nederlandse bodem
✓ Voorganger van de flowerpowertijd

5 andere producten uit deze categorie