Informatie

Ons bedrijf

Onze beloften

Wij zijn een innovatieve organisatie die zich heeft gespecialiseerd in jong gebruikte kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs.

 • 30 dagen niet goed geld terug garantie via de website
  Wij staan voor de volle 100% achter onze producten.
 • Goede service en garantie
  Een klant niet zomaar blij maken, maar heel erg blij maken.
 • Zakelijk en particulier
  Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 • Eigen fotostudio 
  De foto's op de website worden in onze eigen fotostudio gemaakt, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.
 • Levering wanneer u dat uitkomt
  Wil u het liever op een andere dag geleverd hebben, nagenoeg alles kan.
 • Grote voorraad
  Dagelijks nieuwe producten in de winkel.
 • Bezorgen en afhalen
  Ophalen kan natuurlijk ook binnen onze openingstijden.

Onze winkel

.

Wij zijn eigenlijk per toeval in deze markt terechtgekomen.

Er worden naar ons idee te veel producten weggegooid. Vaak zijn deze producten nog perfect te gebruiken. Er zijn eigenlijk maar 2 soorten producten, bederfelijke en gebruiksvoorwerpen. De laatste jaren worden steeds meer gebruiksvoorwerpen als bederfelijke producten behandeld.

Een voorbeeld is de mode industrie, die in plaats van 2 collecties 52 collecties per jaar uitbrengt. Dit wordt voor een kleine prijs verkocht, zodat je er ook weer makkelijk afstand van kan doen. Ook mobiele telefoons, die vervangt iedereen continu voor het nieuwste model. Tv's waar iedereen van wilt weten wat er allemaal mee kan, maar haast niemand meer die zich afvraagt hoe lang je ermee zal doen. Dit zijn enkele voorbeelden waar wij de aarde en ook arme landen steeds meer mee belasten. Desondanks dat Bij de VLEET hierin nu een druppel op de gloeiende plaat is, hopen wij dat mensen zich steeds meer bewust hiervan worden en hier ook iets mee gaan doen. Ieder op zijn of haar manier en zo maken wij er samen een betere wereld van.

Inmiddels zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven in deze sector.

Waarom? Een idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht niet tot je idee perfect is, want dan ben je te laat. Het maakt niet uit hoe briljant je idee is, maar hoe je het uitvoert. Elke daad is een zaadje dat je plant. Ons streven is om elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, meer met minder, detail na detail. Bijdevleet.com ervaring door het gewoon te doen.